Română (România)Russian (CIS)English (United Kingdom)
Banner

Bucate aromate la gratar de la terasa de vara “La Roma”

Description
Restaurantul “La Roma” vă invită la cea mai racoroasă terasă din Chişinău, şi vă oferă cele mai aromate bucate din carne şi peşte - suculente și aromate pregătite la grătar.

Recomndăm! Purcelușul aromat la rotișor – o ofertă exclusivă a acestei veri la terasa La Roma.
Un purceluș întreg, marinat după receta specială a bucătarului șef, se rumenește la foc deschis pe rotișor pînă cînd mușchiulețul devine aromat și suculent cu crustă crocantă. Vă oferim acest deliciu inemaginabil la doar 120 de lei pentru 500 gr. Grăbițivă deoarece în fiece seară această aromă îmbătătoare cuprinde împrejurimile începînd cu ora 19.00.

Aici poţi descoperi liniştea şi placerea unei seri răcoroase şi să uiţi căldura de peste zi. Deoarece numai la terasa de vară a restaurantului „La Roma” găseşti unicul condiţioner de terasă, din Chişinău, care nu o să permită oaspeţilor noştri să se sufoce de la căldura verii, şi o să vă relaxeze cu mrejele unei brize mediteraneană.

Vă recomandăm să încercaţi mustosul fileu de purcel (105 lei), Piept de porc la grătar (80 lei) sau frigărui italian de vită, purcel sau pui cu multe legume la alegerea Dvs. Iar iepurele nostru la gratar, pur şi simplu se topeşte în gură (95 lei)! Iubitorii de produse marine vor prețui neapărat crevetele la grătar și faimosul – steik de somon la grătar (190 lei), pregătit după o recetă secretă și sacră, te va uimi și îl vei redescopri sub o nouă aromă.

În calitate de garnir vă puteţi delecta cu legume la grătar(55 lei), o gustare nemaipomenită!
Cel mai important, preţurile sunt accesibile. Vă oferim şi beneficul vin roşu, care este o parte importantă a mesei de prânz tradiţionale italiene. Este gustos... ba chiar foarte gustos!

Ne vedem la terasa de vara a restaurantului «La Roma»!
O adevărată sărbătoare a gusturilor va conferi deservirea la nivel înalt și amintiri plăcute pentru o seară excelentă.

Pentru a rezerva masa preferată la terasa de vară La Roma puteţi apela oricând administratorii noştri Roman, Alexandru sau Dumitru la numărul de contact (+373 22) 228590 / +373 68 38 32 32


str. Albişoara, 40/1
Info line: (+373 22) 22 85 90
Catering: (+373) 68 38 32 32
Livrare 24/24: (+373 22) 24 11 11
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
www.laromaclub.md
free WiFi zone take away
live music taxi call 24/24
Photos
рестораны кафе кишинев la roma club la gratar menu restaurant bucate рестораны кафе кишинев la roma club la gratar menu restaurant bucate рестораны кафе кишинев la roma club la gratar menu restaurant bucate рестораны кафе кишинев la roma club la gratar menu restaurant bucate
рестораны кафе кишинев la roma club la gratar menu restaurant bucate рестораны кафе кишинев la roma club la gratar menu restaurant bucate рестораны кафе кишинев la roma club la gratar menu restaurant bucate

 

Facebook

Add a new place
Home | Our announces | About us | Vacancies | Terms and conditions | Contact us | Sitemap | Map | Login | Gourmand{eye}
: