Română (România)Russian (CIS)English (United Kingdom)
Banner
Restaurant, Local ceremonii
Sală banchete

Detalii
Bucătăria:Europeană, Moldovenească
Sector:Botanica
Adresă:Hristo Botev 25 A
Telefon:(+373) 22 76-58-95, (+373) 69 02-20-18
Adresa virtuală:http://www.miadora.md/

Plata
Tip plată:Cash

Hartă

Fotografii
chisinau moldova restaurant miadora chisinau moldova restaurant miadora chisinau moldova restaurant miadora chisinau moldova restaurant miadora
chisinau moldova restaurant miadora chisinau moldova restaurant miadora chisinau moldova restaurant miadora
Descriere

MiaDora: de două ori mai mulți invitați, de două ori mai multă dragoste, de două ori mai mare.

 

MiaDora începe sezonul nunților fiind de două ori mai mare. După nopți și zile lungi le lucru ale arhitecților, designerilor și constructorilor, MiaDora este gata să ofere spațiu pentru o dragoste dublă.

 

De la capacitatea sălii de 150 de persoane, Restaurantul MiaDora a crescut la o capacitate de 300 de invitați. Sistemul audio de cele mai înalte tehnologii va face ca fiecare acord muzical să treacă prin oaspeții și protagoniștii evenimentelor pe care le realizează. Cu siguranță, acest lucru pare puțin important, dar cum altfel ai face simțit tremurul vocii al celui mai sincer „te iubesc”? Tremur care poate fi redat doar în șoaptă, doar din adâncul sufletului.

 

Și încă ceva: așa cum cele mai scumpe dorințe se spun anume atunci când cade o stea de pe bolta cerească, la imensele terase ale MiaDora, veți avea posibilitatea să o faceți chiar și în cele mai calzi nopți de vară. Nu este nimic imposibil, atât timp cât sunteți la MiaDora.

 

De asemenea, Restaurantul MiaDora continuă să își păstreze nivelul deservirii care poate fi alineat standardelor internaționale și toate din unicul motiv: evenimentul tău trebuie să se petreacă la o dimensiune regală.

 

Cu multă dragoste, The Unique. The Queen. MiaDora.


Votul vizitatorului
Food
Service
Interior
 

4 Comments

Feed
  1. Am fost la Miadora in calitate de invitati, interier super in schimb deservirea si bucatele lasa de dorit... am plecat acasa aproape flaminzi cu toate ca a fost comandat un meniu de 1100 lei...nu se merita.
  2. as dori s serbez nunta pe data de 9 noembrie 2013.....si tarifile,detalii
  3. spunetimi va rog daca este libera sala pentru data de 7 septembrie 2013..,si tarifile daca se poate
  4. scolico stoit 1 чel........?!

Add Comment

Facebook

Adauga un local nou
Pagina principală | Anunţurile Resto.md | Despre noi | Angajăm | Termeni şi condiţii | Contacte | Sitemap | Map | Login | Gourmand{eye}
: