Română (România)Russian (CIS)English (United Kingdom)
Banner

Halloween în restaurantele Chişinăului

Descriere
Cei care ar vrea să danseze cu vampirii sau să petreacă o noapte "îngrozitor" de veselă împreună cu stafiile unor tineri însurăţei, au ocazia să o facă în această săptămână în cluburile şi restaurantele Chişinăului. Cluburile de noapte sunt în toiul pregătirilor pentru Halloween şi promit spectacole de excepţie.
În ultimul timp Halloween-ul a devenit încă un motiv de petrecere în Chişinău, iar administratorii localurilor nu ar vrea să treacă cu vederea o asemeneea feerie şi se întrec în oferte inedite pentru noaptea de sâmbătă spre duminică.


The Flying Pig
Pe data de 29 octombrie restaurantul "The Flying Pig" vă invită la balul întunecat. Vîrcolaci, vampiri, draci, vrăjitoare, demoni şi alţi copiii ai întunericului se vor aduna în acest local pentru a sărbători unica zi din an cînd pot ieşi pe pămînt fără a fi depistaţi.
Serata va avea loc sub ritmurile muzicale ale formaţiei Mahagon. Vă aşteapta surprize – nu ezitaţi!
Sunteţi aşteptat pe 29 octombrie 21:00. Prezenţa obligatorie în costum.

halloween chisinau 2011Barbarella club
În acest weekend când toată lumea va alerga prin oraş în căutarea dovlecilor, costumelor de surori medicale, killeri sau vrăjitori, clubul Barbarella îşi va deschide uşile organizând propriul eveniment.
De menţionat că va trebui onorat dress-codul strict întunecat, sau monocromatic. Alte detalii Barbarella nu le divulgă la moment.
Deci petrecerea "F*ck! Halloween?" va avea loc Vineri pe 28 octombrie la orele 23:00 în clubul Barbarella.
Invitatul serii - Taras 3000
Intrarea 200 lei pentru domni și 100 lei domnișoare.

halloween chisinau 2011Razgulyaeff
Clubul Razgulyaeff vă invită să sărbătoriți noaptea magica de Halloween la "Trick or Treat Party". Nu uitați de dress codul specific sărbătorilor de Halloween. Evenimentul va avea loc pe data de 30 Octombrie 2011, la ora 22.00.
Rezervări la telefonul: 079446030 sau 079933377

halloween 2011 chisinauAlbion
Clubul Albion împreună cu dubstep.md organizează o petrecere terifiant de zgomotoasă cu ocazia Halloween-ului!
Veniți să dansați sub ritmurile:
  • The Rufus
  • Synops
  • CB
  • Cripple B
Informații și rezervări la telefonul: 060008869
Intrarea: Fără costum de Halloween - 70 Lei, cu costum - 50 Lei.

halloween 2011 chisinauMuzzCafe'44
Din nou muzCafe'44 deschide porţile castelului său pentru toţi locuitorii şi oaspeţii capitalei. "Şabaşul" cel mai exclusiv şi vesel va avea loc de ziua sfinţilor chiar în centrul oraşului. Vino să devii parte din ritualul vechi al muzCafeului, şi anume parte a campionatului sîngeros de "Dame bete". Noi garantăm că această noapte va deveni macabră, mai bine de zis macabru de veselă şi tu vei dori să o repeţi încă o data la sigur.
Balul contelui necurat va fi respectuos condus de către vîrcolacul principal al capitalei - MC Braghin.
Rezervarea meselor se efectuează la telefoanele (+373) 79794444, 22-44-95
Startul balului: 30 Octombrie 2011, la orele 22:00
muzzCafe'44 - Creazăţi dispoziţia!

muzzcafe halloween 2011 chisinau restaurantLa Roma Club & DECADANCE
Restaurantul La Roma, desigur nu poate rămîne indiferent faţă de îngrozitorul şi veselul Halloween. Doar această sărbătoare, poate şi nu demult timp, dar este deja o tradiţie în Chişinău.
Helloween-ul în restaurantul La Roma se va sărbători de pe 29 pînă pe 31 octombrie. Sala restaurantului va fi amenajată cu lumînări aprinse şi dovleci ornaţi. Un component gastronomic al sărbătorii – complimente din dovleac de la bucătarul sef!
Pentru a creea atmosfera de Helloween – toţi oaspeţii sunt invitaţi în costume.Pentru oaspeţii ce vor fi în costume de carnaval – vor primi cocktail gratuit.
Aşa cum restaurantul lucrează non-stop şi Hellowen-ul se va sărbători în adevăratul sens al cuvîntului - pînă la primele raze de soare,aşa-că adunaţi-vă puterile!Continuarea petrecerii vă va aştepta tot aici – trebuie doar de coborît scările în fine-ul club DECADANCE,unde dansul şi veselia la «Balul fantomelor» va fi pînă dimineaţă.
Nu rataţi!!!De pe 29 pînă pe 31 octombrie Helloween în restaurantul La Roma.Doar o dată pe an şi doar la noi în restaurant.
Ve-ţi primi un val de emoţii pozitive şi dispoziţie la maxim.Dar cel mai important – restaurantul La Roma nu este doar gustos,e pur şi simplu delicios!!!
Pentru a rezerva masa preferată,vă puteţi adresa oricînd vă este convenabil la administratorii Roman, Alexandru sau Dumitru la telefonul: (+373 22) 22 85 90 sau (+373) 68 38 32 32

la roma club restaurant halloween 2011

Kvartal

Halloween este o sărbătoare deosebită şi straşnică. Deşi Halloween este o sărbătoare stranie, mulţi oameni din toată lumea îl sărbătoresc. Vă aşteptăm la restaurantul Kvartal pentru a petrece această noapte sumbră împreună! Cei care vor veni în costume de carnaval, vor primi cadouri. Şi chiar la intrare o să gustaţi elexirul fermecat.

Pentru informaţia suplimentară sunaţi: 079777727.

kvartal restaurant chisinau moldova


Club Royal Park

Halloween este o sărbătoare plină de energie, deoarece amatorii sărbătorii aceste preferă să-l petrec la restaurant.

Dumneavoastră deja aţi ales locul petrecerii acestei sărbătoare neobişnuite? Daca nu, noi putem să vă ajutăm. La 31 octombrie vă aşteptăm la restaurantul Club Royal Park pentru a respecta tradiţiile vechi ale sărbătorii Halloween. La restaurantul Club Royal Park puteţi să vă adânciţi în energie mistică a sărbătorii şi să vă savuraţi bucatele excelente ale restaurantului. Cei care vor veni în costume de carnaval, vor primi premiul din partea restaurantului Club Royal Park.


 

Facebook

Adauga un local nou
Pagina principală | Anunţurile Resto.md | Despre noi | Angajăm | Termeni şi condiţii | Contacte | Sitemap | Map | Login | Gourmand{eye}
: